* * *

Päävalikko

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Kesäkuu 27, 2017, 18:49:52

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

käyttäjät
  • Käyttäjiä yhteensä: 7633
  • Viimeisin: Masamasa
Stats
  • Viestejä yhteensä: 125970
  • Aiheita yhteensä: 13649
  • Kirjautuneena tänään: 32
  • Kirjautuneena koskaan: 192
  • (Elokuu 02, 2008, 00:31:42)
Paikalla olevat käyttäjät
Käyttäjät: 2
Vieraat: 13
Yhteensä: 15
Sivuja: [1]
Tapaamisista suurin on kesäisin järjestettävä FinnJae tapahtuma. FinnJae on japanilaisten autojen harrastajille tarkoitettu vapaamuotoinen, koko viikonlopun kestävä kokoontuminen. Mukana ovat museoautot, harrasteautot, styling, tuning ja alkuperäiset harrasteautot, kunhan ne ovat japanilaismerkkisiä. Etenkin neljä automerkkikerhoa Fintoys - Toyota club, Honda club, Mazdago sekä Nissan club ovat ottaneet FinnJaen yhtenä pääkokoontumisistaan.
FinnJae:kin järjestämispaikka on vaihtunut vuosien varrella. Aluksia se järjestettiin Riihimäellä ja sittemmin mm Somerolla
Järvenpäässä, Säkylässä ja Sappeella
Lisää tapahtumasta löydät osoitteesta: http://www.finnjae.net
Mazdago toivottaa kaikki tervetulleiksi FinnJaeen!

Mazdagon jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti myös autotapahtumiin. Erilaisiin automessuihin ja esittelytilaisuuksiin Mazdago järjestää esittelyosastoja. Näihin jokaisella jäsenellä on mahdollisuus mennä esittelemään kuhunkin tapahtumaan sopivaa autoansa Mazdago osastoille. Tällaiset tilaisuudet ovat olleet hyvää mainosta kerholle ja se tuo näkyvyyttä sekä kuuluvuutta.


Kun jokaiselle kuukaudelle ei ole isompaa Mazda-tapahtumaa, niin Mazdagon jäsenet järjestävät ja tapaavat toisiaan paikallismiittien merkeissä. Nämä miitit ovat saaneet oman paikkansa joka kuukautisena tapahtumana. Mazdago ry kannustaa jäseniään järjestämään yhä useammalle paikkakunnalle paikallismiittejä, että Mazda-merkin harrastajia saataisiin yhteen.

Lisätietoa paikallismiiteistä saat tästä

Sivuja: [1]

Viimeisimmät