* * *

Päävalikko

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Kesäkuu 27, 2017, 18:45:37

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

käyttäjät
  • Käyttäjiä yhteensä: 7633
  • Viimeisin: Masamasa
Stats
  • Viestejä yhteensä: 125970
  • Aiheita yhteensä: 13649
  • Kirjautuneena tänään: 32
  • Kirjautuneena koskaan: 192
  • (Elokuu 02, 2008, 00:31:42)
Paikalla olevat käyttäjät
Käyttäjät: 1
Vieraat: 15
Yhteensä: 16
Sivuja: [1]
Milloin:
Joka kuun viimeinen keskiviikko klo 19.00

Missä:
Auranlaakson ABC liikennemyymälä
Joka sijaitsee Ravattulan Citymarketista muutama sata metriä kaupunkiin päin.
Helppo tulla esim. Raisio, Naantali suunnasta ohikulkutietä ja kaupungista Hämeentietä.
Kaarinasta pääsee suoraan Kaarinantietä.

Kuvaus:
Turun paikallismiitti on vielä iältään nuori, mutta jo ottanut paikkansa joka kuukautisena tapaamisena. Paikalle miittiin saapuvat muutamat miitin vakiokalustoon kuuluvaa Mazdagon jäsentä odottamaan ja toivottamaan tervetulleiksi jokaisen uuden kasvon.

Samaan aikaan Auranlaaksoon kokoontuu myös muutamat muut kerhot kuten, Fintoys, NCF ja Volvon porukkaa. Joten paikanpäällä riittää ainakin katseltavaa ja jutustelun aiheita!

Tavaksi on muodostunut kokoontuminen parkkipaikalle, kuinka pitkäksi aikaan – se taas riippuu säästä! Tämän jälkeen siirrymme sisätiloihin nauttimaan ABC:n tarjoamista antimista (omakustannushintaan tietty), jossa sitä aikaa vierähtääkin.

Miitit venähtävät järjestyksessä klo 23 – 24 saakka. Osa lähtee aiemmin, mutta viimeiset sinnikkäät ovat seisseet kovassakin pakkasessa ja tuulessa pihalla useamman tunnin. Sekin johtuu siitä, että aina on mukavaa ja juttua riittää!

Tulevaisuus:
Tarkoitus on jatkaa miittiä, joka kuukausi samassa Mazda-paikassa, samaan Mazda-aikaan.
Seuraa keskustelua paikallismiitti ja tapahtuma kohdasta keskustelufoorumilta!

Terveiset Turusta:
Se on ihan sama oletko nuori vai vanha, tai tiedätkö autoista kaiken vai et yhtään mitään. Onko autosi huippuun tuunattu vai mummilta lainattu. Meininki on erittäin rento ja mukava, porukkaan on helppo tulla mukaan. Miitissä keskustellaan Mazdoista ja autoista yleisesti, kerhosta sekä aivan kaikesta mitä mieleen juolahtaa. Elikkä jutunjuuresta saa varmasti kiinni. Tule vaikka kaverin kanssa jollet yksin halua ensimmäistä kertaa tulla paikanpäälle. Seuraavan kerran on jo varmasti tuttuja paikalla. Kukaan ei katso pahalla vaikka ei Mazdago-kerhon jäsenkorttia lompakossa olisikaan, koska me kyllä neuvotaan miten sen saa hankittua ;)

Linkki keskustelualueen aiheeseen

turku


Pidetään Tuusulassa, Hyrylän keskuksessa (kartta) Teboilin ja S-marketin parkkipaikalla ja kahvit juodaan TB:n baarissa.

Lue lisää...


Milloin:
joka kuun alussa (vaihtelevina päivinä, tarkista seuraavan miitin ajankohta viestiketjusta)

Missä:
Kaakkurin Teboililla
Joka sijaitsee E75-moottoritien varrella Oulun eteläosassa.

Kuvaus:

Oulun paikallismiittiä on nyt käynnistelty uudelleen parin vuoden tauon jälkeen. Nyt vain rohkeasti mukaan rakentamaan uutta aktiivista paikallismiittiä!

Aiemmin Oulussa miittailtiin joka kuun toinen lauantai Tupoksen ABC:llä. Paikalla oli yleensä muutamat vakiokävijät, mutta melkeinpä aina paikalla oli myös jokunen uusi tai vanha naama. Parhaimmillaan on ollut toistakymmentä ihmistä, mutta kyllähän se laatu korvaa määrän. 

Ensiksi parkkipaikalla katsellaan autot läpi, mitä uutta kukin on saanut väsättyä, ja tietenkin kun uusia ihmisiä eksyy paikalle pitää heidänkin autot katsella läpi. 

Sisätiloissa kahvikupposen äärellä puhutaan autoista ja oikeastaan kaikesta. Eli mahdollisesta "puhutaan maailmaa paremmaksi."  


Terveiset Oulusta:
Toivottavasti seuraavissa miiteissä on taas uusia ihmisiä autoineen, eli rohkeasti vaan mukaan! Monet hyvät vihjeet kuuluvat muilta harrastajilta ja kyllä miiteistä kavereitakin saa, eli ehdottomasti kannattaa omaan paikallismiittiin kurvata seuraavan kerran.


Linkki keskustelualueen viestiketjuun (täältä löydät ajaankohtaiset tiedot Oulun paikallismiitistä)


Oulun paikallismiitti


Oulun paikallismiitti kesällä


Sivuja: [1]

Viimeisimmät