Valikko

Welcome to Mazdago ry. Please login or sign up.

heinäkuu 19, 2024, 17:40:54

Login with username, password and session length
Jäsenet
  • Jäseniä yhteensä: 11,194
  • Viimeisin: aatuk
Stats
  • Yhteensä viestejä: 129,271
  • Aiheita yhteensä: 14,507
  • Kirjautuneena tänään: 55
  • Kirjautuneena koskaan: 626
  • (joulukuu 15, 2022, 03:40:30)
Tällä hetkellä käyttäjiä paikalla
Käyttäjät: 0
Vieraat: 27
Yhteensä: 27

Viimeisimmät

Sivuja: [1]

Syysmiitti ja Talvimiitti

Mazdago on perinteisesti järjestänyt Syysmiitin (Kaarinan Vuolahdessa / 2017 alkaen Piikkiön Pyölinrannassa) sekä Talvimiittin (vaihtuva paikka).

Syysmiitin yhteydessä pidetään myös perinteisesti yhdistyksen vuosikokous. Tämän lisäksi miitissä on vuosien varella ollut erinlaista järjestettyä ohjelmaa; automuseossa ja linnan raunioilla vierailua, Mazdago olympialaiset, iltadiskoa DJ:n säestämänä, kiertoajelua saaristossa jne. Perinteisempiä grillausta, saunomista ja muuta yhteisoloa unohtamatta.

Talvimiitissä on Syysmiin tavoin ollut järjestettyä ohjelmaa, mutta tietenkin talvisissa puitteissa; jäärata-ajoa, taitoajokilpailua, kisailuja ja visailuja, museo vierailuja jne. Eikä Talvimiiteissä olla saunomistakaan unohdettu. Ollaan sitä päästy jopa ihan savusaunan löylyihin ja paljun lämpöön nietosten keskellä.

Foorumin tapahtumat osiosta löydät tarkemmat tiedot tulevista miiteistä.

Mazdago toivottaa kaikki tervetulleiksi Syysmiittiin ja Talvimiittin!

Omien miittien lisäksi aiempina vuosina kerho on myös ollut mukana FinnJAE tapahtumissa, mitkä kerää yhteen kaikkien japanilaisten autojen harrastajia. Viime vuosina kerho ei ole virallisesti ottanut osaa FinnJAE:hen, mutta tapahtumaan on toki jonkin verran mazdagolaisia mennyt omatoimisesti.


10443235_763113607066573_1146177500937968129_o

Autotapahtumat (messut)

Mazdagon jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti myös autotapahtumiin. Erilaisiin automessuihin ja esittelytilaisuuksiin Mazdago järjestää esittelyosastoja. Näihin jokaisella jäsenellä on mahdollisuus mennä esittelemään kuhunkin tapahtumaan sopivaa autoansa Mazdago osastoille. Tällaiset tilaisuudet ovat olleet hyvää mainosta kerholle ja se tuo näkyvyyttä sekä kuuluvuutta.

Paikallismiitit

Kun jokaiselle kuukaudelle ei ole isompaa Mazda-tapahtumaa, niin Mazdagon jäsenet järjestävät ja tapaavat toisiaan paikallismiittien merkeissä. Nämä miitit ovat saaneet oman paikkansa joka kuukautisena tapahtumana. Mazdago ry kannustaa jäseniään järjestämään yhä useammalle paikkakunnalle paikallismiittejä, että Mazda-merkin harrastajia saataisiin yhteen.

Lisätietoa paikallismiiteistä saat tästä

Sivuja: [1]