Valikko

Welcome to Mazdago ry. Please login or sign up.

tammikuu 30, 2023, 16:36:08

Login with username, password and session length
Jäsenet
  • Jäseniä yhteensä: 9,047
  • Viimeisin: Stephennal
Stats
  • Yhteensä viestejä: 129,149
  • Aiheita yhteensä: 14,467
  • Kirjautuneena tänään: 23
  • Kirjautuneena koskaan: 626
  • (joulukuu 15, 2022, 03:40:30)
Tällä hetkellä käyttäjiä paikalla
Käyttäjät: 0
Vieraat: 15
Yhteensä: 15

Viimeisimmät

Manse-Cruising, Tampere

Aloittaja Xenon, huhtikuu 30, 2005, 14:40:03

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Xenon

Kausi 2005 on alkanut!!!

Noniin, talvi on uinuttu ja 2005 kausi aloitetaan isommalla tapahtumalla. Kevään ensimmäinen Manse-Cruising on poikkeuksellisesti lauantaina 28.5, koko päivän tapahtumana 100+ Motor Show'n yhteydessä Pirkkahallilla.

Ensimmäiseen cruisinkiin perimme muodollisen 3e/auto maksun, jolla saamme pääoven välittömässä läheisyydessä olevan n. 250 auton pikkuparkkialueen varattua cruising-porukalle. Ideana on että cruisingissa mukana olevat voivat mielensä mukaan kulkea cruisingin ja messujen välillä.

Cruising-parkissa tapahtuu pitkin päivää, paikalla mm. live-DJ. Halukkaat voivat kuvauttaa autonsa tapahtuman pr-tyttöjen tai missiehdokkaiden kanssa.

MBT Car Detail Fixing on antanut arvontaan 2 kpl 150e lahjakortteja sekä Rental arpoo cruising-porukassa halukkaiden kesken SLK-Mersun arki-illaksi käyttöön veloituksetta. Ja tietenkin perinteinen TOP3-äänestys on alusta asti mukana.

Eli 10.00 alkaen autoja voi tuoda parkkiin, nopeat syö hitaat. Kun messut sulkeutuu 18.00, cruising jatkuu paikalla 21.00 asti, jolloin virallinen ohjelma loppuu, jonka jälkeen ilta jatkuu vapaasti hengaillen, perinteisesti Särkänniemen ja keskustan suunnalla. Tarkemmasta aikataulusta infotaan vielä myöhemmin.

Kesän muut cruisingit on alustavasti 9.7, 30.7 ja 26.8. Näiden aikataulusta ja paikasta tiedotellaan myöhemmin, kunhan kevään avajaisista on toivuttu  ;)

(järjestäjät pidättää oikeuden muutoksiin)

T: Sami ja Tomi

Harre

Cruisinki kausi on alkanut! loistavaa  ;D

Tulkaas myös ei jäsenet vierailemaan 100plus messuilla ja mazdagon osastolla.
Harri
323-626-B2200-Hilux-

Xenon

Muutos kesän ekaan cruisinkiin!

Aiemmasta tiedosta poiketen Manse-Cruisingissa ei ole erillistä maksua,
maksamalla normaalin 3e messuparkkipaikkamaksun vanhat Manse-cruisaajat
ja ja hienoimmat uudet projektit ohjataan ns "yläparkille". Mainitse
asiasta esim pysäköinninvalvojalle.

Paikalla tapahtuu koko päivän, jonka vuoksi virallinen cruising loppuu
18.00, jonka jälkeen halukkaat voi hengata paikalla 20.30 asti.

Lue lisää www.manse-cruising.com

Xenon

Tää tulee vähän viime tipassa kun oli hiukka ongelmia tän foorumin salasanojen kanssa, mutta:

---
Noniin!

Pahoittelut hiljaiselosta, mutta käytännön järjestelyt vei taas aikaa.
Eli perjantaina taas cruisaillaan, huomatkaa paikkana PIRKKAHALLIN yläparkki. Vanhaan tapaan paikalle voi tulla alk 18.30 ja kokoontuminenhan on kaikille ilmainen.

Tästä johtuen:
Muistutukseksi että kaikenlainen kaahaaminen ja julkinen alkoholin käyttö on cruisingalueella kiellettyä! Ja muistetaan siivota kaikki roskat pois, sen ensimmäisen kerran kun minä ja Xenon joudutaan tulemaan yöllä siivoamaan paikkaa, ilmaiselle tapahtumalle sanotaan hyvästit! Mutta hyvin se on tähän asti onnistunut... Kiitos siitä Smile


Galleria tulee todennäköisesti jatkossa olemaan bongaa.comissa.

T: Sami ja Xenon

Xenon

Jep, tulevana perjantaina 5.8. olis taas cruisingit luvassa! Samaan tahtiin mennään kuin aiemminkin eli 18.30 alkaen saa valua vapaaseen tahtiin Pirkkahallin yläparkkiin, tulit sitten itseksesi tai useamman auton letkana. Viime kerrasta jäikin ainakin allekirjoittaneelle hyvä fiilis, siitä on hyvä ottaa mallia.

Kaikki ovat tervetulleita! (paitsi se yksi E30 Bemari omistajineen jolle ei millään mennyt jakeluun että jos pyydetään ettei polteta kumia niin... Tuntomerkit on tiedossa)

Tosiaan, kuminpoltosta: Moni on udellut onnistuisiko burnisalueen toteuttaminen Manse-Cruisingin yhteyteen ja mahdollisuutta selviteltiinkin, mutta tultiin siihen tulokseen ettei nykyisellään moiseen ruveta. Rahaa menisi turhan paljon käytännön järjestelyihin ja kun kuitenkin halutaan pitää tapahtuma ilmaisena kaikille niin säästetään renkaat siltä osin... Jos on pakottava tarve päästä esiintymään (kuten em. E30-kuskilla) niin sirkukseen varmaan pääsee aina pelleksi, tai sitten voi burnistella jossain muualla niin ettei mahdolliset seuraukset esim. virkavallan suunnalta kohdistuisi koko ~200 auton laumaan vaan että saisi ihan omineen vastata teoistaan. Harmittava tosiseikka on että yksi urvelo voi pahimmillaan pilata jopa koko mahdollisuuden järjestää tällaisia tilaisuuksia jatkossa. Siksi vetoankin kaikkiin cruisingeissa viihtyviin että sisäinen kurinpito toimii parhaiten. Eli jos kaverillasi alkaa kiilua silmissä oudosti niin läppää häntä kepeästi takaraivoon jo ennen kuin tyhmäily alkaa. Kiitos jo etukäteen. ;)

-Tomi-

Harre

Tänään olisi taas cruisinki pirkkahallilla  ;)

Sää on aika harmaa, mutta toivotaan ettei sada iltapäivällä enää
Harri
323-626-B2200-Hilux-

ysse

Eikös Manse-cruising oo tässä nyt ihan kohta tän kuun lopussa jos oikein muistan vai menikö se ens kuun puolelle?
Mazda 626 2.0 -90 hb Myyty    Volvo v40 2.0t 2000 Myyty   Mazda 5 2.0 2006

Xenon

Lainaus käyttäjältä: ysse - toukokuu 23, 2006, 12:41:55
Eikös Manse-cruising oo tässä nyt ihan kohta tän kuun lopussa jos oikein muistan vai menikö se ens kuun puolelle?

Kauden ensimmäinen, epävirallinen Manse Cruising on tulevana perjantaina vanhassa tutussa paikassa eli Pirkkahallin yläparkissa. Epävirallinen siksi että saman viikonlopun 100+ Motor Show vie suurimman kiinnostuksen monilta, ja monet myös käyttävät perjantai-iltansa auton fiksaamiseen Pirkkahallin sisätiloissa.

Tässä ensimmäisessä cruisingissa ei siis ole palkintojenjakoa mutta muuten mennään normaalilla kuviolla, joten tervetuloa kaikki mukaan! ;)

Xenon

Nyt on epävirallisuudet alta pois ja päästään tositoimiin!

Kauden ensimmäinen, epävirallinen Manse Cruising järjestettiin 100+ Motor Shown järjestelypäivän iltana tutulla paikalla Pirkkahallin yläparkissa. Sää oli hieman epävakaa mutta vettä ei sentään illan mittaan satanut. Innokkaita autoharrastajia oli paikalle kerääntynyt huomattavasti, varsinkaan kun cruisingista ei epävirallisuutensa vuoksi pidetty suurempaa meteliä. Sami laski kahdeksan jälkeen n. 140 autoa parkissa, erittäin hienoa!

Seuraava, kauden ensimmäinen virallinen Manse Cruising järjestetään Pirkkahallin yläparkissa 16.6. ja luvassa on tuttuun tapaan mukavaa illanviettoa, hienojen autojen ja tuttujen bongailua, komeimmille autoille palkintoja sekä tietysti cruisingin perinteinen huipentuma eli siirtyminen keskustan halki Särkänniemen parkkipaikalle tutuille cruising-jatkoille.

Tervetuloa vaikka isollakin porukalla! Tehdään yhdessä hieno ja mukava perjantai-ilta... ;)

tellu

Onkos sen arvonen tapahtuma että kannattaa turusta asti lähteä ajelemaan? :)

Muutamia kertoja miettinyt että vois lähteä, mutta aina on jäänyt. 100+:ssienkaan aikaan siellä ei oo enempiä tullut kierrettyä, hiukan vaan kurkannut miltä näyttää.

Xenon

Lainaus käyttäjältä: tellu - kesäkuu 03, 2006, 12:49:57
Onkos sen arvonen tapahtuma että kannattaa turusta asti lähteä ajelemaan? :)

Mä oon tietenkin jäävi vastaamaan tuohon mutta on siellä ollut väkeä paljon kauempaakin.  ;)

tellu

Täytyy varmaan alkaa yllyttämään porukkaa, josko ne innostuis lähtee seuraks ihmettelemään Tampereen menoa :)

Xenon

Nonniin, keliksi on luvattu mukavaa hellettä, mikäs sen mukavampaa kesän ekaa virallista Manse-Cruisinkia ajatellen, eli 16.6 perjantaina klo 18.30 alkaen.

3 parasta autoa palkitaan Kone- ja Radiokulman pokaalein ja Autotalo Laakkoselta annetaan Shell Helix Ultra-kannut niiden kyytipojaksi.
Osanetti.com palkitsee parhaan auton monipuolisella hälyttimellä. (pidätetään oikeus muutoksiin)

Mutta mikä parasta, iso kasa hienoja autoja ja rentoa porukkaa soljuu Pirkkahallille ja pitkin kaupunkia illemmalla.

www.manse-cruising.com